Home » Zielsmaatjes

Waldorfpop:

 

De antroposofische pop (zonnekindpop) is met héél veel liefde en tijd met de hand gemaakt.
Ze staat symbool voor de mens en mede door de keuze van natuurlijke materialen naar zijn meest zuivere vorm.
Voor een volwassen persoon kan herkenning als een nieuwe geboorte worden ervaren of een hereniging met je eigen innerlijke kind en soms als een diepe verbintenis met een zielsmaat. Voor kinderen kan het als een voorbeeld worden gezien om naar te leven.
Ze ontstaan in een spontaan creatie-proces en hebben een unieke ziel, zijn om van te houden, mee te knuffelen en voor kinderen vanaf 6 jaar om mee te spelen.

De bemiddelingskosten zijn €99

 

 

Het gemoedelijke koppeltje Janssen,
beloofde elkaar ooit eeuwige trouw

Zo werden meneer en mevrouw,
een innig echtpaar zonder berouw

Dienstbaarheid gaf hen voldoening ,
tevens was er de beproeving

Geen huwelijk zonder zorgen,
maar het werd altijd weer morgen

De liefde zorgde voor de bloei,
het geloof was hun reddingsboei

Deze lieverds zoeken hun vaste stek,
het liefste samen op een nieuwe plek

Waar de gezelligheid hen laat stralen
en ze een fijne leeftijd mogen behalen

Voor de bemiddeling mag u me contacteren
en misschien om nog éénmaal te poseren,
voor een mooi familieportret

 

 

Hallo, ik ben Miah en heb een aantrekking met de walvissen en dolfijnen. Misschien kom ik zelf ook van ver, of is mijn achtergrond niet helemaal bekent. Ik vertrouw op het vinden van mijn bestemming en sta open voor wat op mijn pad komt. Als je mij herkent stuur dan een berichtje, want samen zijn is zoveel leuker!

 

 

Hallo, ik ben Amber het zonnetje in huis en heb een vrolijk karakter. Waar ik ben daar is het licht en je ziet daarom ook altijd mensen om mij heen. Ik zoek mijn vaste verblijfplaats om op mijn eigen plekje voor altijd te mogen schijnen.

 

 

Hallo, ik ben Rosa en houd van mensen om me heen. Plezier maken is mijn motto en ik ga dan ook het liefst dansend het leven door. Voor de juiste balans zoek ik nog een plaatsje voor uit te rusten, al is stil zitten heel moeilijk voor mij. Muziek laat mij bewegen!

 

 

Hallo, ik ben liza en ben een meisje perfectionistisch van aard. Al kan ik lang ergens mee bezig zijn, de dingen lijken voor mij nooit echt af. Door te creëeren ervaar ik en daar ben ik ontzettend gelukkig mee. Ik draag een ketting met carneool, deze laat mij met beide beentjes op de grond staan. Ik wacht nog op mijn plekje!