Home » therapieën

energetisch consult/behandeling

Bij een eerste gesprek kijken we samen naar wat er speelt bij jou en/of wat jij nodig hebt om dat te bewerkstelligen waar jou ziel naar verlangd. Hierbij lees ik d.m.v. stenen jou energie en maak ik gebruik van een pendel. Samen kijken we welke energetische methode het beste bij jou past en/of stellen we samen een stappenplan op. 

Energetische therapie is al zo oud als de mensheid zelf en komt in vele culturen voor, waaronder die van de sjamanen. In de praktijk maak ik veel gebruik van sjamanistische healing-methode's om donkere energieën te verwijderen, welke de chakra's blokkeren om het evenwicht op fysiek, mentaal of emotioneel niveau te herstellen. Ook is het mogelijk om op heel diep niveau te healen door het maken van een trance-reis begeleid door drum en/of klankschalen. Deze methode verwijderd imprints uit jou emotionele en licht-lichaam, welke zijn opgedaan door trauma.

Alle behandelingen worden over uw kleding gegeven waarbij ik vaak gebruik maak van edelstenen. Er is een zachte en respectvolle aanraking van punten aan nek/hoofd. Met mijn handen word energie vlak boven uw lichaam/chakra's doorgegeven.

Hoe groter het probleem, hoe groter de aandacht. Losse behandelingen zijn mogelijk, doch meestal zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen. 

De behandelingen kunnen aanvullend naast reguliere of andere alternatieve therapieën gebruikt worden.

 

Access Bars

Acces Bars is een techniek en proces, welke meer bewustzijn mogelijk maakt. Zo ontstaat er meer ruimte in je hoofd en kun je gaan leven vanuit een manier van toelaten en accepteren van dat wat is, zodat je weer in je kracht komt te staan.

Zie het als het vernieuwen van je besturingssysteem, welke je een hoop verandering en nieuwe mogelijkheden zal bieden. 

Tijdens de behandeling worden 32 punten op je hoofd zachtjes aangeraakt.

De mantra van access:

"Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie".

 

Access body process

De bodyprocessen van access bieden de mogelijkheid om diverse condities van het lichaam te verbeteren. Ze werken zeer dynamisch op het immuunsysteem, skelet, spijsverteringssysteem, centraal zenuwstelsel, voortplantingssysteem en organen.
Ook voor schade aan het energetisch systeem door operatie of herhaald trauma (ptss), er is veel mee mogelijk. Het zorgt in ieder geval voor meer gemak in je lichaam. De mantra van access:

"Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie".

 

Oorkaarsen 

De oorkaarsen therapie vindt zijn oorsprong in Zuid Amerika bij de Hopi Indianen. Er wordt ook gezegd dat ze in het oude Egypte en Tibet gebruikt werden. Oorkaarsen bevorderen de doorbloeding en lymfestroom in oren, keel, neus en bijholte. Ze werken in op de diep in het oor liggende reflexzones, het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan.

De behandeling bestaat uit een korte lymfedrainage langs hals en oren, alsmede een beurtelings lichte massage van de acupunctuurpunten van het oor en vervolgens het veilig en pijnloos plaatsen en branden van een oorkaars.

De behandeling wordt doorgaans als weldadig, ontspannend en verlichtend in het hoofd ervaren.

Ik maak uitsluitend gebruik van de bio-sun oorkaarsen, deze zijn voor 100% uit natuurlijke grondstoffen vervaardigd en zijn goed te combineren met een energetische behandeling!

 

Holistic pulsing

Deze op zichzelf staande, zachte behandelmethode, heeft een grote dieptewerking.

Door de holistisch pulsererende wieg-beweging wordt het water (waar het lichaam voor 70% uit bestaat) in het lichaam in beweging gezet.

Hierbij nodigt deze het lichaam uit tot een diepe ontspanning en loslaten van vastzittende verstorende emoties/blokkades.

De behandeling brengt je weer in contact met jezelf.

Het is raadzaam makkelijk loszittende zittende kleding te dragen.

 

Bach-bloesem remedies

Soms ben je niet helemaal jezelf en heb je iets nodig om weer in balans te komen. Ik stel met u een Bach-bloesem remedie op maat samen welke kan worden ingezet om bepaalde verstoorde emoties weer in balans te brengen, tevens als aanvulling/ondersteuning van uw proces.

De remedies zijn ook geschikt voor kinderen en dieren.

 

8-weeks programma/traject "de nieuwe stroming"

week 1: probleemanalyse en behandeling incl bachbloesem op maat
week 2: telefonisch coaching-gesprek
week 3: zielsplan zichtbaar maken (encaustic wastekening en kaartlegging)
week 4: telefonisch coaching-gesprek
week 5: naar behoefte behandeling, edelsteenmassage of holistic pulsing
week 6: telefonisch coaching-gesprek
week 7: doorzettingsvermogen, energetische behandeling
week 8: hoe ziet je nieuwe stroming er uit? (encaustic wastekening)

5 x behandeling/consult
3 x telefonisch coaching-gesprek
2 x flesje bachbloesem op maat

 

Wie een muur afbreekt, bouwt nieuwe inzichten op.